+31 88 – 7660500 info@itchannelcompany.com

Angelique de Vogel aangesteld als Directeur SalesValue binnen The IT Channel Company

“Na exponentiele groei toe aan volgende fase: efficiëntie voor klanten en nog meer waarde”

 

Leusen – 3 april 2018

Angelique de vogel is aangesteld als nieuwe directeur voor SalesValue. Met 18 jaar ervaring in diverse directie- en managementrollen binnen de zakelijke dienstverlening van KPN, wordt zij gezien als de aangewezen persoon om SalesValue verder te professionaliseren en te begeleiden in de groei- en ambitieplannen die het bedrijf heeft. SalesValue is gespecialiseerd in het verkopen van waardeproposities van technologisch georiënteerde oplossingen. Op dit moment werkt het bedrijf uit Leusden dedicated voor KPN, Telfort en enkele businesspartners. Voornaamste doelstelling voor SalesValue is om deze samenwerkingen nog verder te professionaliseren en daarnaast de waarde in te zetten voor meerdere technologievendoren.

 

“De kracht van SalesValue is dat we waarde van technologie naar onze klanten brengen, maar vooral de bedrijfsprocessen en klantvraag van onze klanten goed begrijpen. Met deze blik naar buiten willen we een belangrijke schakel vormen tussen wat klanten nodig hebben om hun ambities te realiseren en wat vendoren in huis hebben aan technische middelen om deze ambities in te vullen. We willen elke dag het verschil maken voor onze klanten en hen vooruit helpen” aldus Angelique. Haar ambitie is om SalesValue nog meer waarde te laten leveren aan MKB-bedrijven en daarmee de exponentiele groei verder door te zetten. Het bedrijf is in 2015 opgericht en doet inmiddels ruim 42 miljoen euro met 70 ‘ICT verkopers, telesales en sales support medewerkers.

Deze ambassadeurs zijn in staat de behoefte van klanten in kaart te brengen en te vertalen naar concrete ICT-oplossingen die bijdragen aan de bedrijfsambities van klanten.

 

Vanuit haar persoonlijke ambitie: groei en ondernemerschap, wil Angelique de volgende fase van SalesValue inleiden. “Ik ben in een zeer passievol, wendbaar en dynamisch bedrijf beland, waar goed opgeleide adviseurs klanten helpen met ICT-vraagstukken. Een zeer succesvol bedrijf die in enkele jaren is gegroeid naar tientallen miljoenen euro’s en een zeer hoge klantwaardering. Om deze groei door te zetten zonder concessies te doen aan kwaliteit is een geweldige uitdaging, waar ik graag mijn schouders onder zet”.