The IT Channel Company (TICC) is een snelgroeiend en dynamisch internationaal bedrijf. Wij zijn onder andere een belangrijke Microsoft distributeur van het ERP pakket Navision. Met het hoofdkantoor in Leusden en nevenvestigingen in Duitsland, UK, Denemarken en Spanje bedienen wij de retailers die op hun beurt de eindklant bedienen. TICC snelgroeiend? In 2012 is TICC ontstaan en ondertussen werken we met meer dan 160 enthousiaste medewerkers aan de verdere professionalisering en groei van onze organisatie.

Alle bijhorende financiële administratie vindt plaats vanuit Nederland. Voor vervanging van een huidige functie zijn we op zoek naar een Assistent Controller die de administratie in goede banen kan leiden.

Functieomschrijving

Als junior controller/ administrateur werk je mee in een team dat naast jou bestaat uit 2 financieel medewerkers, een financial controller, een business controller en een credit controller. Je werkt daarmee in een relatief klein enthousiast team waardoor er veel verantwoordelijkheid bij jou komt te liggen op het gebied van verwerking, reporting en controle van de cijfers van zowel de binnenlandse als buitenlandse activiteiten.

Hieronder de taken en verantwoordelijkheden op een rij:

 • Je verwerkt dagelijks de primaire financiële gegevens (bankmutaties, inkoop en verkoop);
 • Je bent verantwoordelijk voor de juiste dagelijkse verwerking van de primaire financiële gegevens en begeleidt ‘on-the-job’ je collega’s bij de dagelijkse uitvoering en verwerking;
 • Je geeft pro-actief aan waar verbeterpunten mogelijk zijn;
 • Je assisteert de controllers bij budget, forecast, planning & control;
 • Je maakt de Financial Control rapportages;
 • Je assisteert bij het samenstellen van de jaarrekeningen;
 • Je assisteert bij het uitzoeken van diverse fiscaliteiten in binnen- en buitenland;
 • Je communiceert met directe betrokkenen in binnen- en buitenland om tot een juiste verwerking van de gegevens te komen.

Profiel

We zoeken een financial die past binnen een open bedrijfscultuur. De bedrijfsomgeving is jong, dynamisch en collega’s gaan snel vertrouwd met elkaar om. Er wordt niet verwacht dat je structureel overuren maakt, maar flexibiliteit bij bijvoorbeeld een (maand of jaar)afsluiting wordt wel verwacht.

Je moet ‘hands-on’ kunnen meedraaien binnen het team, waarbij je de grote lijnen blijft overzien. Je hebt ervaring met financiële rapportage, bijvoorbeeld opgedaan binnen de accountancy. Bij voorkeur heb je ervaring in complexe administratieve omgevingen en ervaring met NAV.

 • Afgeronde MBO opleiding;
 • Minimaal 3 jaar relevante werkervaring, bijvoorbeeld in een vergelijkbare functie of accountancy;
 • Uitgebreide kennis van verwerking administratieve gegevens;
 • Uitstekende mondelinge en schriftelijke beheersing van de Nederlandse en Engelse taal;
 • Affiniteit met IT en ERP systemen.

Geboden

TICC telt zo’n 160 medewerkers, waaronder 125 in Nederland. Naast jouw team bestaat de financiële afdeling uit de CFO, een Financial Controller (waaraan je rapporteert), een Business Controller, een Credit Controller en twee financieel medewerkers.

Je werkt in een bosrijke omgeving vanuit hoofdkantoor in Leusden, gelegen op het mooie en rustige Landgoed Leusderend. Bij voorkeur werk je 40 uur; minder uren is eventueel bespreekbaar (niet minder dan 32 uur).

Geïnteresseerd?

Stuur een sollicitatiebrief en CV naar hrm@itchannelcompany.com t.a.v. Charlotte van Eede. Voor inhoudelijke informatie kun je contact opnemen met Jarno Mulder (jmulder@itchannelcompany.com) of bellen op 088 7660500.

Bekijk voor meer informatie ook onze websites www.conceptsales.nl en www.itchannelcompany.com.

Share thisShare on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn