+31 88 – 7660500 info@itchannelcompany.com

Phillip Vandervoort (Proximus) aangesteld als voorzitter Raad van Commissarissen The IT Channel Company

The IT Channel Company (TICC) stelt Phillip Vandervoort aan als voorzitter van de Raad van Commissarissen (RvC). Met de aanstelling van de 55-jarige Vandervoort verwacht TICC, value added distributeur van ICT-oplossingen voor het MKB, het bedrijf naar een nieuwe fase van groei te brengen.

Naast zijn functie als voorzitter van de RvC bij TICC is Vandervoort Chief Consumer Market Officer bij Proximus (voorheen Belgacom), een van de grootste telecom- en ICT-aanbieders in België. Daarvoor deed hij veel ervaring op als General Manager bij Microsoft. “Vandervoorts internationale ervaring bij Microsoft en brede kennis op het gebied van cloud-toepassingen, maakt dat wij een uiterst geschikte kandidaat hebben gevonden als onafhankelijke en adviserende voorzitter”, zegt Louis Rustenhoven, Bestuursvoorzitter bij The IT Channel Company.

“Er is een duidelijke trend zichtbaar dat bedrijven cloud services inzetten om te anticiperen op snel veranderende businessmodellen. De IT-behoeftes van met name MKB’ers breiden zich snel uit en toeleveranciers van diensten hebben hulp nodig om deze ontwikkeling te gelde te kunnen maken”, zegt Vandervoort.

De nieuwe voorzitter ziet TICC als een potentieel sterke internationale speler in deze marktevolutie. “TICC heeft bewezen voldoende dynamiek in huis te hebben om verdere groei te realiseren, op korte termijn. Ik kijk ernaar uit een sterke sparringpartner te worden voor de aandeelhouders en bestuurders van TICC om deze ambitie waar te maken.”