+31 88 – 7660500 info@itchannelcompany.com

TICC • Financial Controller • Leusden

The IT Channel Company (TICC) is een snelgroeiend en dynamisch internationaal bedrijf. Wij zijn onder andere een belangrijke Microsoft distributeur. Met het hoofdkantoor in Leusden en nevenvestigingen in Duitsland, UK, Denemarken, Spanje en de Verenigde Arabische Emiraten bedienen wij partners die op hun beurt de eindklant bedienen. TICC snelgroeiend? In 2012 is TICC ontstaan en ondertussen werken wij met meer dan 150 enthousiaste medewerkers aan de verdere professionalisering en groei van de organisatie.

Alle bijhorende financiële administratie vindt plaats vanuit Nederland. Door de snelle groei zijn we op zoek naar een Financial Controller die de administratie en P&C cyclus in goede banen kan leiden.

Als Financial Controller werk je mee in het team dat naast jou bestaat uit een Finance manager, Business controller, Credit-controller, Assistent controller en 2 financieel medewerkers. Je werkt daarmee in een relatief klein enthousiast team waardoor er veel verantwoordelijkheid bij jou komt te liggen op het gebied van reporting, consolidatie en controle van de cijfers van zowel de binnenlandse als buitenlandse activiteiten.

Over de belangrijkste taken & verantwoordelijkheden:

 • Je werkt mee en neemt (pro)actief deel aan het optimaliseren van de processen, zodat o.a. de doorlooptijd van de reporting verder verkort wordt;
 • Je onderhoudt en verbetert het control framework (budget, forecast, planning & control);
 • Je maakt de Financial Control rapportages en scherpt deze verder aan;
 • Je optimaliseert en onderhoudt de Administratieve Organisatie/Interne Controle;
 • Je assisteert bij/verzorgt de VPB aangiftes;
 • Je bent verantwoordelijk voor het opstellen van de groepsjaarrekening en statutaire jaarrekeningen;
 • Je bent alert op de diverse fiscaliteiten in binnen- en buitenland.
 • Indien nodig ben je betrokken bij acquisitietrajecten, waarbij je de balance sheets kunt doorgronden en daarover kunt adviseren.

Functie-eisen:

 • Minimaal afgeronde HBO opleiding;
 • Minimaal 5 jaar relevante werkervaring, bijvoorbeeld in een vergelijkbare functie of accountancy;
 • Uitgebreide kennis van accounting principles;
 • Uitstekende mondelinge en schriftelijke beheersing van de Nederlandse en Engelse taal;
 • Affiniteit met IT en ERP systemen.

We zoeken een financial die past binnen een open bedrijfscultuur. De bedrijfsomgeving is jong, dynamisch en collega’s gaan snel vertrouwd met elkaar om.  Flexibiliteit qua uren wordt bij bijvoorbeeld een (maand)afsluiting of tijdens een acquisitie verwacht.

 

Je moet ‘hands-on’ kunnen meedraaien binnen het team, waarbij je de grote lijnen blijft overzien. Je hebt ervaring met financiële rapportage en consolidatie, bijvoorbeeld opgedaan binnen de accountancy. Daarnaast hou je een scherpe, brede blik binnen de organisatie. Je rapporteert rechtstreeks aan de Finance manager.

 

Je komt te werken in een ambitieuze jonge onderneming met aansprekende en innovatieve diensten. Je krijgt de kans je verder te ontwikkelen en onderdeel te zijn en worden van onze internationale groei. Vrijheid, ruimte voor ontwikkeling, de business partners centraal en verantwoordelijkheid zijn kernwaarden. Wij bieden aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden binnen een dynamische en collegiale omgeving. Je werkt vanuit het hoofdkantoor in Leusden, gelegen op het prachtige en goed bereikbare Landgoed Leusderend. Bij voorkeur werk je 40 uur; minder uren is eventueel bespreekbaar (niet minder dan 32 uur).

Geïnteresseerd? Stuur een sollicitatiebrief en CV naar hrm@itchannelcompany.comVoor meer informatie kun je contact opnemen met Jarno Mulder, bereikbaar jmulder@itchannelcompany.com.

Acquisitie op deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.