+31 88 – 7660500 info@itchannelcompany.com

Financial controller • The IT Channel company • Netherlands

Wat ga je doen als Financial Controller?

Bij The IT Channel company (TICC) kom je te werken in een ambitieus finance team. Een team dat bestaat uit zeven medewerkers, waaronder twee controllers en een finance manager. Samen met je collega’s werk je aan een uitstekend draaiende, scherpe en efficiënte financial control cyclus. Uitbreiding en groei zorgen ervoor dat je als team continu nieuwe uitdagingen hebt en aangaat met als doel het optimaliseren, integreren en verfijnen van de financiële processen. Vanuit Leusden (hoofdkantoor) wordt de financiële administratie verzorgt voor alle entiteiten, inclusief buitenlandse entiteiten.

Als (financial) controller beweeg je jezelf makkelijk door de organisatie en weet je precies wat er speelt. Je analyseert en adviseert vanuit financieel perspectief en bent niet bang om belangrijke knelpunten onder de aandacht te brengen. 

Jouw werkzaamheden en verantwoordelijkheden op een rij:

 

  • Je werkt actief mee in de standaard processen (maandafsluiting / jaarafsluiting);
  • Je werkt mee en neemt (pro)actief deel aan het optimaliseren van de processen;
  • Je onderhoudt en verbetert het control framework (budget, forecast, planning & control);
  • Je maakt de Financial Control rapportages en scherpt deze verder aan;
  • Je bent alert op de diverse fiscaliteiten in binnen- en buitenland;
  • Je werkt mee aan acquisitietrajecten en implementaties.


Wat breng je mee?

We zoeken een financial die past binnen een open bedrijfscultuur. De bedrijfsomgeving is jong en dynamisch. Je draait hands-on mee in het team, waarbij je de grote lijnen blijft overzien. Je hebt een stevige financiële basis en ervaring binnen een vergelijkbare financial control functie of binnen de accountancy. 

Binnen TICC is de voertaal afwisselend Nederlands en Engels. Het is daarom belangrijk dat je communicatief sterk bent in woord en geschrift in beide talen. Je bent in staat je zaken goed te onderbouwen en weet welke details van belang zijn. Op deze manier ben je een volwaardig sparringpartner van de regiomanagers en andere stakeholders. 

Je hebt een afgeronde financiële opleiding op HBO/WO niveau en ervaring en affiniteit met diverse IT applicaties. 

 

Waar ga je werken?


TICC is een dynamisch en jong bedrijf gevestigd op een prachtige bosrijke locatie in Leusden. Na de oprichting in 2012 zijn ze sterk gegroeid en hebben – as we speak – een omzet van circa 120 mln en meer dan 250 medewerkers. Ook in 2021 zal TICC (internationaal) blijven groeien, wat veel dynamiek en uitdagingen met zich meebrengt.

TICC is onder andere een belangrijke Microsoft Dynamics distributeur met vestigingen in Duitsland, UK, Denemarken, Litouwen en Spanje bedienen zij de partners die op hun beurt de eindklant bedienen. 

De cultuur binnen de organisatie is te typeren als hands-on, professioneel maar zeker ook informeel. Je werkt nauw samen met andere hoog opgeleide medewerkers waardoor je het beste uit jezelf haalt om zowel persoonlijk als qua organisatie te blijven ontwikkelen.  

 

Wat krijg je er voor terug?

Je werkt in een bosrijke omgeving vanuit het hoofdkantoor in Leusden, gelegen op het mooie en rustige Landgoed Leusderend. Bij TICC behoor je tot een informele club met ambitieuze collega’s. Naast een bijpassend salaris mag je rekenen op een auto, telefoon en laptop van de zaak en 28 vakantiedagen. 

 

Geïnteresseerd?

Stuur een sollicitatiebrief en CV inclusief foto, naar hrm@itchannelcompany.com. Bekijk voor meer informatie ook onze websites www.itchannelcompany.com