+31 88 – 7660500 info@itchannelcompany.com

Stagiair(e) voor afstudeeronderzoek ‘Werkgeluk’ • SalesValue • Nederland

Sales Value, onderdeel van The IT Channel Company, is een organisatie met klantgerichte verkoopadviseurs in IT & Telecom. Het bedrijf is ruim 4 jaar geleden gestart en ontwikkelt zich in rap tempo. Werk jij graag in een bruisende, commerciële omgeving? Dan is dit je kans! Wij zijn op zoek naar;

 

Stagiair(e) voor afstudeeronderzoek ‘Werkgeluk’

 

Wil jij tijdens jouw afstudeerstage onderzoek doen naar ‘Werkgeluk’, dan zijn wij op zoek naar jou!

 

Wij als SalesValue willen graag onderzoek doen naar dat wat onze medewerkers gelukkig maakt in hun werk. Belangrijke pijlers waar wij ons op willen richten zijn Autonomie, Purpose, Vakmanschap. Dit vertaald zich in vragen aangaande werk-privé balans, afwisseling in je werk, hoeveel invloed je zelf uit kan oefenen, maar ook ‘wat brengt het werken bij SalesValue mij als persoon?’ en ‘waar wil ik zelf naartoe ontwikkelen?’. Met dit onderzoek willen wij graag weten wat onze medewerkers intrinsiek drijft en motiveert en hoe wij als organisatie daarop in kunnen spelen.

 

Wij zoeken een afstudeerstagiair(e) die hier onderzoek naar wil doen en ons als organisatie kan adviseren hoe wij in kunnen spelen op de motivatie van onze medewerkers en dat wat hen drijft.

 

Kwalificaties:

  • Opleiding: Deze stage is passend voor iemand in een HBO of WO opleiding. Mogelijke richtingen zijn: Psychologie, Sociologie, Bedrijfskunde met afstudeerrichting HRM of Personeel en Arbeid.
  • Beloning: Je ontvangt een stage/afstudeervergoeding.

 

Ons kantoor is gevestigd op het prachtige landgoed Leusderend in Leusden.

 

Voor meer informatie en sollicitatie kan je contact opnemen met Marloes Miedema (Recruiter) via m.miedema@salesvalue.com.